NETVÆRKET LYVER IKKE

Vi vil gerne dele en interessant artikel - fra Networkworld.com omkring vigtigheden ved at indsamle, bearbejde og analysere mere og mere netværkstrafik - med dig. 
 
I en nylig rapport fra analysefirmaet ESG blev Enterprise sikkerhedseksperter spurgt om deres primære målsætninger for deres sikkerhedsstrategi. 40 % af de adspurgte fortalte, at de var i gang med at arbejde hen i mod en kontinuerlig monitorering af alle aktiver i netværket og 30 % havde planer om at indsamle mere netværkstrafik til analyse.
 
Vi er glade og stolte over, at vi i vores sikkerhedsafdeling har produkter, der er med i den absolutte elite hvad angår scanningsværktøjer og pakkeløsninger til netværket.

Du kan læse hele artiklen her.


Blue Coat

Blue Coat leverer en økonomisk fordelagtig Security Analytics løsning. Løsningen fungerer som et overvågningskamera i dit netværk og giver dig klare efterretninger om sikkerhedstrusler til applikationer, filer og web-indhold. Du kan aktivere Blue Coat ThreatBLADES på Security Analytics platformen, som gør brug af den massive indsamling af trusler i Blue Coats Globale Intelligence Network. Dette muliggør automatiseret real-time detektion og beskyttelse mod alle kendte web- , e-mail-, og fil-baserede trusler.

Du kan downloade en gratis 30 dages test af Blue Coat Security Analytics Virtuel Appliance her.

Læs mere om Security Analytics fra Blue Coat her.


FireEye og RSA Security Analytics

FireEye og RSA Security Analytics tilbyder pakkeløsninger, der udover indsamling af data fra alle aktiver i netværket også analyserer end-points i kombination med feeds fra deres respektive globale sensorer/cloud trusselsnetværk.
 
FireEye er ligesom Blue Coat meget økonomisk medgørlig, mens RSA Security Analytics ligger i den dyre ende - men samtidig den mest modne løsning af de tre.
 
Læs mere om FireEye PX series her.
Læs mere om RSA Security Analytics her.
 
Tag os med på råd i forhold til positionering af de forskellige løsninger. Vi kan endvidere guide dig videre til de rette personer hos RSA, FireEye og Blue Coat - personer, som kan gennemføre ekspertpræsentationer for dine kunder. En typisk Security Analytics sag starter ved USD 40.000,-.
 
For yderligere information kontakt Sales Manager
Morten Ekeroth Stenfeldt på 4810 8082.


Yderligere information
Kontakt Sales Manager
Morten Ekeroth Stenfeldt
på 4810 8082.